Trouwalbum

Natuurlijk willen jullie graag een blijvende herinnering aan je trouwdag. Daarom is jullie trouwreportage altijd inclusief een mooi trouwalbum. Het kleinste album is 20 x 20 cm, heeft een linnen harde kaft en bevat 12 pagina’s (6 spreads). Bij de uitgebreidere pakketten krijgen jullie een groter album en eventueel ook ouderalbums. Willen jullie iets anders? Natuurlijk is het mogelijk om een album helemaal naar jullie wens te maken.

Thank you very, very much for producing such a beautiful photo album.
Sylvia and I absolutely love it and will enjoy looking at it time and time again in future.
– Angus Mackenzie, Amsterdam

Speciaal trouwalbum

Wanneer jullie tot een luxer album besluiten verzorg ik graag een prachtig persoonlijk trouwalbum voor jullie. Van eenvoudig, maar stijlvol tot schitterend luxealbum, alles is mogelijk. Covermaterialen van katoen en zijde tot eco-leer.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Bij het kennismakingsgesprek in onze fotostudio krijgen jullie een aantal voorbeelden te zien. Er zijn complete albums en stalen van cover materialen aanwezig. We bepalen het aantal pagina’s en het type cover en papier dat jullie mooi vinden. Deze album-upgrade neem ik mee in de offerte die na het kennismakingsgesprek opgemaakt wordt.

Na de bruiloft ontwerp ik het album. Jullie krijgen een digitaal voorbeeld te zien waarbij aangegeven kan worden of jullie nog wat wijzigingen willen aanbrengen. Toch die foto van oma in plaats van die van de buurvrouw? Geen probleem! Na goedkeuring wordt het album besteld. Afhankelijk van de afstand komen jullie het trouwboek persoonlijk ophalen of wordt het per post verstuurd.

Lieve Freya. We vinden het alledrie een prachtig boek. Ik ben er heel blij mee. …
– Marianne & Fred (& dochter Leah)

Ouderalbum

Verras je (schoon)ouders met een klein fotoalbum! Wat is er nou leuker voor jullie ouders dan een kleine versie van jullie prachtige fotoboek krijgen? Zie je je moeder al zitten, met haar vriendinnen? Deze leuke mini albums kunnen direct mee besteld worden met jullie eigen fotoboek. Bij de grotere pakketten zijn deze albums inclusief.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes