Love shoot

Love shoot door Trouwfotografie Freya in Zuid-Holland

Zeer persoonlijke bruidsfotografie bruidsreportage en love shoots Noord-Holland

Love shoot

Helemaal verliefd? Of misschien zelfs al trouwplannen? Of juist al 25 jaar gelukkig getrouwd? Boek zo’n ontzettend leuke love shoot! Natuurlijk is een love shoot al geweldig omdat je een blijvend aandenken laat maken aan jullie liefde voor elkaar. Maar het is ook leuk om één van deze foto’s te gebruiken voor de aankondiging van jullie huwelijk. Of misschien gewoon als kerstkaart of nieuwjaarskaart. Een heel bijzonder idee is om je aanzoek tijdens een love shoot te doen! Wat een verrassing zal dat zijn, en wat fantastisch wanneer je later mooie foto’s hebt van dit moment.

Locatie

Voor een love shoot zoeken we altijd een supermooie locatie uit. Iets dat helemaal bij jullie past. Buiten of binnen, dat maakt me niet uit. Het mooiste is wanneer de plek speciale betekenis voor jullie heeft. De plek waar jullie elkaar ontmoet hebben, of waar jullie elkaar voor het eerst kusten. Jullie favoriete restaurantje of het park waar jullie graag wandelen. Hebben jullie een gezamelijke passie? Een sport of jullie huisdier? Vantevoren bespreken we wat in de shoot een rol gaat spelen.

vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met trouwfotograafPrijs love shoot

Wat krijg je allemaal bij je love shoot?

  • Een voorbereidend gesprek (kan telefonisch)
  • 1 1/2 uur fotografie, op een locatie naar keuze
  • 10 foto’s in hoge resolutie zodat jullie die voor eventueel drukwerk kunnen gebruiken.
  • Een schattig fotoalbum van 13 x 13 cm met de geselecteerde foto’s van jullie shoot
  • Reiskosten tot 50 km (daarboven wordt € 0,35 p/km berekend)
  • 5% korting wanneer je binnen 1 jaar na je love shoot bij mij een trouwreportage boekt

Dit alles krijg je voor de mooie prijs van € 195,-

Willen jullie het een beetje anders? Meer tijd, meerdere locaties, meer foto’s? In overleg is vanalles mogelijk. Neem gewoon even contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes