Freya Elders

trouwfotograaf Freya Elders zonsopkomt Markermeer Edam Volendam Waterland West Friesland Hoorn Purmerend Noord Holland

Ik (Freya Elders) woon met mijn gezin in Warder, Noord Holland, heerlijk in de polder tussen, koeien, schapen en weidevogels maar ook vlak bij het Markermeer met zijn prachtige luchten. Hoewel ik enorm geniet van de natuur om mij heen ben ik echt een mensen fotograaf. Ik kijk goed en probeer mensen te vangen zoals ze werkelijk zijn. Dit krijg ik vaak voor elkaar door mij zelf volledig open te stellen en werkelijk contact te maken. Ik vind het iedere keer weer heel bijzonder wanneer bruidsparen mij in hun hart sluiten en mijPortret Freya Elders, trouwfotograaf Noord Holland, copyright Saskia Aukemavrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met trouwfotograaf hun trouwreportage laten verzorgen.

Met mijn dochters deel ik mijn passie voor zingen. Het liefst zit ik met vrienden en familie in onze achtertuin bij het kampvuur, gitaren en een wijntje erbij en onze avond kan niet meer stuk. Mijn eerste carrière was dan ook in de muziek, ik geef nog steeds het winterseizoen muzieklessen bij kinderdagverblijf De Robbedoes in Warder.

Waarom ik trouwfotografie zo fijn vind om te doen, is omdat iedereen op deze dag zo dicht bij zijn/haar emoties komt. Vader en moeder kijken elkaar liefdevol aan en denken even terug aan hun eigen bruiloft. Iedereen is ontroerd omdat ze getuige mogen zijn van dit bijzondere moment van het bruidspaar. Soms zijn mensen door een moeilijke periode gegaan en is de vreugde en dankbaarheid nog groter. Deze emoties probeer ik te vangen met mijn camera.

trouwfotograaf Freya Elders in actie tussen de varens

Hoever ga ik om de mooiste foto’s te maken? Ik zal niet voor de neus van de moeder van de bruid gaan staan om de mooiste foto te krijgen, maar ik klim wel indien nodig op tafels, in bosjes of ik ga op de grond liggen. Ik vind het belangrijker om geen storende factor te zijn tijdens ceremonie en feest dan dat ik een nog net even betere invalshoek heb.

Mochten jullie nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met mij op.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes