Friso en Anne - web - 031

Bruiloft met koets

“Jippie!” dacht ik, toen Anne vertelde dat haar vader koetsier is. Hij zou dus een koets regelen voor de bruiloft van zijn dochter. Ik was, net als Anne, vroeger een paardenmeisje. Het leek mij dus heerlijk om een bruiloft met paarden te fotograferen. Het enige nadeel? Veel te veel foto’s … (meer…)

Continue Reading 0
Laura en Merijn - web - Trouwfotografie Freya - 006

Loveshoot met Moment Design

De liefde vieren met een Loveshoot, dat wilde ik toen ik begin februari zoveel berichten in het nieuws zag over racisme, islamofobie, homofobie enzovoorts. Met een leuke winactie waarvan de uitslag op Valentijnsdag bekend werd gemaakt bood ik dus een gratis loveshoot aan.   Moment Design Vlak voor de loveshoot plaatsvond rondde ik mijn training […]

Continue Reading 0
Bruidegom spreekt bruid toe

Mijn favoriete trouwfoto’s

Eén keer per jaar maak ik een compilatie van mijn favoriete trouwfoto’s van dat jaar. Veel liefde, verwondering, tranen, knuffels, lol en andere emoties. Dat is namelijk wat ik het liefste vang met mijn camera … kijken jullie mee? Excuses voor de slechte kwaliteit die youtube van de foto’s maakt.  

Continue Reading 0
bohemian-vintage-wedding-shoot-018-trouwfotografie-freya-web

Bohemian wedding shoot

Een van de dingen die hoog op mijn wensenlijstje stonden was een bohemian wedding. Laat nu deze prachtige styled shoot laatst op mijn pad komen. Annemarie Emod van AnnMariage deed de styling en heeft deze mooie locatie geregeld. Het begin Toen ik de ochtend van Halloween op de locatie aankwam was het een feest van […]

Continue Reading 0
De perfecte corage door Pascal van Blooms te Hoorn

De perfecte corsage

Begin tegenover een trouwfotograaf niet over corsages. De horrorverhalen zullen over je heen rollen. Ook ik heb mijn portie gehad. Maar laatst had ik dan toch eindelijk het bewijs. De perfecte corsage bestaat! Rozen in je corsage Ze zijn zeer populair bij bruidsparen, de corsages met één of twee mooie grote rozen. Maar wanneer ik […]

Continue Reading 2
bruidsbloemen armsieraad sleeve van metaaldraad, kralen en bloemen in paars wit

Intieme bruiloft in Hoorn

Tijdens de kennismaking voelden wij meteen een klik. Ik was dan ook heel blij dat ik deze knusse bruiloft van Robin en Noëlle mocht vastleggen. We hadden ook nog een première! Dit was de allereerste bruiloft in Restaurant Marque in Hoorn. Hoewel zij laat begonnen met de organisatie was dat niet te merken in de […]

Continue Reading 0

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes