Bruid in zacht roze op Kasteel Keukenhof - marokkaanse bruid

Een roze prinsessenjurk en een kasteel

Alles waar je als meisje van droomde, trouwen in een roze prinsessenjurk in een kasteel, toch? Oke, niet iedereen droomt daarvan, maar het is in ieder geval leuk om eens in beeld te brengen.

model Romina Verdoorn AguileraLinda regelde alles. Een prachtige roze marokkaanse trouwjurk, kasteel Keukenhof en een venezolaanse beauty.

Model staan, daar moet je wel wat voor over hebben. Eerst de krullen uit je haar halen. Dan een hele tijd stilzitten (soms misschien denkend: “Komt dit wel goed?”). Vervolgens de kou in, nou vooruit, je mag eerst nog heel even je jas aan en je sjaal om.

Maar dan … dan heb je ook wat! Linda van Reeven, van Face & Art, is echt een topper. Iedere keer creëert ze weer de meest fantastisch kapsels. Ook de make-up doet zij zeer vakkundig. Deze keer was het een prachtige zachte look. Dat paste mooi bij de zachtroze jurk. Uiteindelijk had ik echt een prinses voor mijn camera.

Op naar het kasteel van deze prinses … om te beginnen vinden we daar een lief houten bankje.

statig als een prinses in kasteel Keukenhof

Onze ontdekkingstocht wordt vervolgd, en we vinden de mooiste plekjes. Kasteel Keukenhof is absoluut een hit. Mooie houten deuren, muren in stemmige kleuren of met prachtig behang en schitterende antieke meubels. Wat wil een prinses nog meer?

Kasteel Keukenhof als decor voor marokkaanse bruid - trouwfotograaf Lisse

Marokkaans bruidskapsel door Linda van Reeven van Face and Art

Natuurlijk horen bij een kasteel ook kasteeltuinen. Kan je je een meer romantische plek voor een bruidsshoot indenken? Bij de rietkraag rond de vijver maakten wij een paar mooie foto’s van het marokkaanse bruidskapsel.

De kasteeltuinen staan vol met kunstwerken. Sommige hiervan spreken wel erg tot onze verbeelding. Een vliegtuigrompje is omgetoverd tot toren met roestige trap. In de toren groeien mossen en prijkt een troon van roestig metaal. Een troon, daar hoort natuurlijk een prinses op! Dat vonden de kinderen die met hun opa voorbij kwamen blijkbaar ook, want die gaven haar meteen de bijnaam Sneeuwwitje!

Ze bleven maar terugkomen en probeerden ook nog wat andere prinsessennamen uit, maar ik vond Sneeuwwitje toch wel het beste passen bij de ebbenhout kleurige haren van Romina.

Een echtpaar dat uit wandelen was in het park, zij in een rolstoel, vond het zo leuk dat zij zelf ook snel een foto maakten met ons op de achtergrond.

De troon van de marokkaanse bruid - bruidsshoot Lisse - bruidsfotografie

De bomen zijn misschien kaal, maar de kleuren van het gras, het mos en de dorre blaadjes vormen in de late middagzon een hele mooie achtergrond.

Marokkaanse bruid in een trouwjurk van Caftan jauharra boutique Amsterdam   Marokkaanse bruid met sluier - bruidsreportage Lisse

Helemaal tot slot moest ik mijn mooie venezolaanse model natuurlijk nog even aan het lachen krijgen … en wat een stralende lach heeft zij! Het was een erg leuke shoot met een super team – bedankt allemaal!

stralende lach bij marokkaanse bruid - vrolijke trouwfoto's

Het team:

Marokkaans bruidskapsel en bruidsmake-up: Linda van Reeven, Face & Art, Leiden
Model: Romina Verdoorn Aguilera
Locatie: Kasteel Keukenhof, Lisse
Marokkaanse trouwjurk: Caftan jauharra boutique, Amsterdam
Bruidsfotografie: Freya Elders, Trouwfotografie Freya, Edam-Volendam

Geen berichten

Plaats een bericht