Archive

Laura en Merijn - love shoot - Samen lachen

Love Shoot

Ga je een aanzoek doen en wil je daar mooie foto’s van? Willen jullie een mooie foto van jullie samen op de save-the-date of trouwkaart? Is één van jullie bang voor de camera en willen jullie vast wennen voor je bruiloft? Of zijn jullie gewoon stapelverliefd (nog maar net of al héél lang) en willen jullie dat graag vastgelegd hebben? Boek dan een love shoot!

Op een heerlijk ontspannen manier gaan we tijdens de love shoot mooie, liefdevolle foto’s van jullie maken. We nemen alle tijd en met de speciale beloved of Moment Design techniek zorg ik dat jullie lekker met elkaar bezig zijn in plaats van met mij en mijn camera.

Het maakt niet uit of jullie net verliefd zijn geworden of al meer dan vijftig jaar van elkaar houden. Jullie liefde voor elkaar laten zien in mijn foto’s is het mooiste aan mijn vak.

Meer informatie over de love shoot vind je hier: info love shoot

Bruiloft

Voor mij is een bruiloft een moment van diepe verbinding. Dat jullie die verbinding voelen dat zie je terug in mijn beelden. Ook mensen die niet graag op de foto gaan krijg ik er uiteindelijk spontaan op. Niet stijf poseren, maar lekker met elkaar bezig zijn, zoals het hoort op je trouwdag.

Verder is het natuurlijk ook een dag dat jullie heel veel lieve mensen om jullie heen hebben met wie jullie veel lol hebben. Ook dat breng ik graag in beeld. De knuffel van opa, de vrienden die een maffe selfie maken, de grappen die met jullie worden uitgehaald, je moeder die een traan wegpinkt, jullie eerste dans, de lachende gezichten bij de toast en de maffe sketches van jullie vrienden.

Wat ik niet doe? Plaatjes van Pinterest namaken, echt geposeerde foto’s maken, jullie vragen lachend in de lens te kijken, ingrijpen in de ceremonie of het feest om een ‘betere’ foto te krijgen of voor je oma’s neus gaan staan voor het perfecte plaatje. Wat ik wel doe? Op tafels, stoelen, speakers, etc, klimmen en over de grond kruipen voor een mooiere foto.

Een bruiloft hoeft natuurlijk niet traditioneel te zijn. Ik houd van een bijzondere ceremonie. Het afgelopen jaar fotografeerde ik bijvoorbeeld een hand fasting en een thee ceremonie.

Ik heb altijd al een oog voor detail gehad. Ik vind het heerlijk om de details van jullie bruiloft in beeld te brengen. Wanneer jullie dus veel aandacht hebben besteed aan de aankleding van het feest, dan weet je dat je dat ook in je trouwreportage terug zult zien. Hieronder zie je wat highlights, voor meer complete reportages kan je mijn blogs bekijken.

Meer weten? Kijk bij info of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.