Loveshoot met Moment Design

Loveshoot met Moment Design

De liefde vieren met een Loveshoot, dat wilde ik toen ik begin februari zoveel berichten in het nieuws zag over racisme, islamofobie, homofobie enzovoorts. Met een leuke winactie waarvan de uitslag op Valentijnsdag bekend werd gemaakt bood ik dus een gratis loveshoot aan.

Fotoshoot met Moment Design haalt de liefde boven

 

Moment Design

Vlak voor de loveshoot plaatsvond rondde ik mijn training tot Moment Design fotograaf af. Moment Design is een hele fijne manier van werken waarbij we onze klanten ontspannen en niet geposeerd op de foto krijgen. Nu ik eenmaal met deze methode werk wilde ik dat ik het eerder had geleerd. Ook de klanten bij wie ik het gebruikt heb geven aan dat zij het erg fijn vinden om zo spontaan op de foto te komen. Maar … genoeg hierover, ik wil wat foto’s laten zien!

 Merijn Molenaar bij de molen van De Breek - Etersheim

De Breek

Ik sprak af met Laura en Merijn op mijn favoriete plekje, bij Bezoekerscentrum De Breek. We begonnen met een kop thee en koffie om elkaar een beetje te leren kennen. Het was gelukkig droog toen we naar buiten gingen, dat was boffen op een dag met 80% kans op regen. Uitkijkend over het vogelgebied, af en toe van plek wisselend maakte ik een mooie serie foto’s van Laura en Merijn. Omdat Merijn’s achternaam Molenaar is besloten we ook een foto met de molen te maken. Na een luchtige start wisten we met Moment Design ook de warme liefde in beeld te brengen, daarom houd ik zo van loveshoots met Moment Design. Merijn zei achteraf dat hij helemaal niet bezig was geweest met poseren, mijn doel was bereikt. Lieve Laura en Merijn, het was erg leuk werken met jullie. Ik hoop jullie nog eens terug te zien bij De Breek.

Met een vrolijke lach op de foto dankzij Moment Design

Tijdens een Moment Design loveshoot ben je met elkaar bezig in plaats van met de fotograaf

Merijn en Laura tijdens Moment Design loveshoot

Tijdens een Moment Design shoot kan je helemaal in elkaar op gaan

Tijdens een Moment Design love shoot komt die kus bijna vanzelf

De liefde voor elkaar naar boven laten borrelen, dat doen we tijdens mijn loveshoots

De liefde wordt zichtbaar in de foto's met Moment Design

 

Geen berichten

Plaats een bericht