Werkwijze bruiloft

Je bruiloft wordt als het goed is de mooiste dag van je leven, daar wil je een blijvende herinnering aan hebben. Iedereen wil graag mooie foto’s van hun trouwdag, want je dag vliegt voorbij en veel dingen gaan door de spanning langs je heen. Daarom is een trouwreportage bij mij altijd inclusief een mooi klein trouwalbum.

Hoe werk ik?

Tijdens jullie bruiloft ben ik continu vlakbij. Het is daarom belangrijk dat wij bij elkaar passen. Daar hebben we dus een kennismakingsgesprek voor. Zo kan je er, op een vrijblijvende manier, achter komen of het klikt. Ik ben een rustige fotografe die op een niet storende manier haar werk doet. Ik zal altijd rond lopen om verschillende invalshoeken te zoeken, maar dat kan natuurlijk zo onopvallend mogelijk. Zo weet ik alle belangrijke momenten te vangen in een mooi beeld.

Link naar contactpagina voor aanvragen kennismakingsgesprek

“Ze is een supervriendelijke vakvrouw die met je meedenkt en op onopvallende, doch zeer professionele wijze onze bruiloft heeft vastgelegd.” – Lianne en Marije

Ik kom het liefst de hele dag, van voorbereiding tot na het einde van het feest. Ik ga dan na het feest ook nog even mee met jullie om de ‘after party’ vast te leggen (heel eventjes maar hoor!). Hier heb ik een speciaal all-in tarief voor. Mijn stijl kan je omschrijven als ‘reportagestijl’ – ik volg wat er gebeurt en leg dat vast in plaats van te regisseren.

“Het is heel fijn om te zien dat Freya exact heeft gevonden wat we er bij voelden; … even een kus stelen tijdens de hele ceremonie, een apart momentje. Vader die vol trots z’n fototoestel maar niet los kan laten in een poging álles te vereeuwigen, zo was onze dag. Het was een intieme dag waarin iedereen mocht meegenieten en mocht bijdragen. En dat zie je op de foto’s. Dat mensen dat met graagte deden.” – Menno en Muriël

Hebben jullie kleine kinderen? Dan gaan wij vóór jullie trouwdag al even kennis maken. Het ijs is dan gebroken, wat op de dag zelf spontanere foto’s oplevert. Ik vind het heerlijk om kinderen te fotograferen, dus ze zullen ruimschoots in beeld komen.

Vroeg boeken

Boek me op tijd! Ten eerste heb je dan meer kans dat ik die datum nog vrij ben, niet onbelangrijk. Maar wat ook belangrijk is, is dat jullie (waarschijnlijk) voor het eerst trouwen. Ik heb al meer bruiloften meegemaakt en kan dus wat handige tips geven. Bijvoorbeeld op welk moment je de aparte fotoshoot het best in kan plannen. Het is ook fijn om van tevoren te weten hoeveel tijd je moet inplannen voor eventuele familie- en groepsfoto’s.

Liever twee fotografen?

Ik heb een aantal collega’s met wie ik goed en graag samenwerk. Wij kunnen dus ook met twee fotografen komen. Het voordeel is dat de ene fotograaf zich helemaal op jullie kan richten terwijl de ander de gasten en de entourage uitgebreid in beeld kan brengen. Zeker bij een ceremonie is het fijn wanneer één fotograaf bij jullie blijft en achter jullie aan de trouwlocatie binnen komt, terwijl de andere fotograaf met de gasten mee naar binnen gaat en jullie binnenkomst vanuit hun perspectief vastlegt.

“Freya heeft een geweldige reportage van onze bruiloft gemaakt. Liggend tussen het onkruid of op de grond, het maakt haar niet uit, om net die foto te krijgen die ze wilde! We zijn dan ook meer dan tevreden met het resultaat.” – Richard en Mirandus (Foto aangeleverd door bruidspaar)