Links

Er zijn een aantal bedrijven waar ik graag mee samenwerk. Een paar zet ik hieronder voor jullie op een rijtje:

Bezoekerscentrum De Breek in Etersheim – Een super fijne trouw- en feestlocatie bij een molen, maar ook een fijne plek om gewoon eens te gaan kijken en een taartje te eten. Steekwoorden: Los, buiten, leuk voor kinderen, molen, weids uitzicht.

Country Home Cooking – Een kleurrijke en smakelijke cateraar. Je kan ook bij haar terecht voor een geweldige kookworkshop of een verblijf in haar prachtig gelegen B&B

Country home cooking catering bij De Breek door Naomi Zaalberg

Jona Pasdeloup, van La mia torta uit Edam, maakt prachtige bruids- en feesttaarten. Het is altijd een feest om deze te mogen fotograferen (en proeven).

La Mia Torta Edam - bruidstaart - Trouwfotografie Freya

JEtaarten uit Purmerend – Judith Emmelkamp maakt ontzettend leuke en lekkere taarten. Ik ben ook dol op haar hartige taarten trouwens. Een vrouw met passie voor haar vak.

Cor!graphics in Edam – Corinde D’Arcy is een creatieve ontwerpster die het mooiste drukwerk maakt. Zij heeft mijn logo ontworpen, maar ik stuur ook graag klanten die een speciale kaart nodig hebben naar haar toe.

Bijzondere trouwkaart door cor!graphics uit Edam

Ik houd ontzettend veel van bloemen. Geen wonder dus dat ik meerdere bloemisten heb met wie ik heel graag samen werk. Sas bloemiste uit Edam en de Peperbloem uit Purmerend leveren beide heel kleurrijk werk. Pascal van Blooms uit Hoorn is een specialist in de combinatie van kunstbloemen en echte bloemen en maakt heel bijzondere creaties zoals onderstaand armsierraad.

Annette Spijker van ‘Hartje Blaricum – trouwen en feesten’ kan een prachtige styling verzorgen. Ik fotografeerde voor haar de styling van een Great Gatsby wedding (Hier vind je de foto’s)