Indian bride makeup en kapsel

Een fotoshoot op vrijdag de 13e? Ja hoor, wij durven dat wel! We hebben afgesproken bij kasteel Keukenhof. Het mooie oude kasteel zit nog op slot, maar wanneer ik aankom is Linda al druk bezig in het washuisje.

Indian bride makeup en kapsel shoot

Het eerste model, Sandjani, zit op de stoel om opgemaakt te worden. Zij heeft haar eigen trouwkleding mee, tasje, schoenen en sieraden.

Indian bride makeup Face and art - Linda van Reeven - bruidsfotografie Freya Elders

Ik was even het terrein van kasteel Keukenhof gaan verkennen. Het was dan wel winter maar er was toch genoeg moois te zien en leuks te beleven. Daar schrijf ik binnenkort wel over. Terug bij het washuisje was Sandjani omgetoverd tot een prachtige bruid, vooral de waterval van krullen op haar hoofd vond ik prachtig!

Indian bruidsmake-up en kapsel - Linda van Reeven - Face and Art

Die sieraden dat waren er nogal wat. Enkelbandjes, bergen armbanden, handsieraden en kettingen. Een haarband waar via kleine kettinkjes oorbellen en een neussieraad aan verbonden werden maakte het compleet. Sandjani’s handen waren mooi versierd met henna, deze keer ook aan de binnenkant. Aan haar polsen hingen nog leuke klokjesachtige versieringen. Die kwamen uit het zuiden van India. Sandjani heeft haar sieraden en trouwkleding zelf uit India gehaald. De rok alleen was al zo zwaar dat die haar handbagage tot de limiet vulde … de rest moest dus toch maar ingecheckt.

Indian bruidssieraden en henna handen

Op mijn wandeling had ik een paar leuke plekken ontdekt. Daar gingen wij dus eerst heen om in het lekkere winterzonnetje een paar mooie bruidfoto’s te maken. Een roestkleurig kunstwerk en een prachtige knoestige boom vormden een mooi decor.

Indian bride makeup en bruidskapsel buitenshoot bruidsshoot

Inmiddels was de kasteeldeur open. Alle luiken en gordijnen waren wel dicht, dus op zoek naar lichtknopjes! Spannend hoor, zo’n donker kasteel …
We vonden verschillende mooie hoekjes, en een ‘man’ voor onze bruid. Die moest er dus ook even op!

Indian bride makeup shoot in kasteel Keukenhof

We vonden nog een prachige grote spiegel, compleet met barok frame. En dat behang! Helemaal perfect …

Indian bride makeup shoot in kasteel Keukenhof 2

Tot slot wilden wij natuurlijk nog foto’s met de sluier. Tot nu toe had die over haar schouder gehangen. Deze sluier was echt mooi doorzichtig, wat in het winterzonnetje een prachtig effect gaf.

Indian bride makeup shoot met bruidssluier door bruidsfotograaf Freya Elders

Binnenkort deel twee van deze dag! Heel erg bedankt:

Locatie: Kasteel Keukenhof
Bruidskapsel en Buidsmake-up: Face & Art, Linda van Reeven
Model: Sandjani Natoewal-Behari
Fotografie: Trouwfotografie Freya

Geen berichten

Plaats een bericht