Herfst bruiloft in het bos

Herfst bruiloft in het bos

Trouwen jullie in de herfst? Ga dan zeker een bos of park in voor je foto shoot. Met die prachtige herfst kleuren aan de bomen en op de grond levert dat gegarandeerd mooie plaatjes op.

Tuincentrum

Met deze bruidegommen, Andger en Carlo, had ik afgesproken in een tuincentrum. Zo konden we eerst binnen wat foto’s maken. We hebben de boel aardig op zijn kop gezet, maar gelukkig kon het personeel er om lachen.

herfst bruiloft bruidegommen tuincentrum

In het tuincentrum vonden we een schaal met schelpenzand – dat was zeer geschikt voor een foto van de trouwringen.

herfst bruiloft trouwringen in schelpenzand

Na nog wat maffe plaatjes in het tuincentrum gingen we lekker het bos in. Het was goed weer, niet te koud. Het was niet zo’n heel groot bos, maar er waren genoeg leuke plekjes. Mooie bruggetjes, omgevallen bomen en verborgen paddestoelen.

herfst bruiloft bruidegommen bos - 003 herfst bruiloft bruidegommen bos - 004

herfst bruiloft paddestoelen bos

We wandelden een eindje en ze hebben met bladeren gegooid, want wat is er nou leuker in de herfst! Toch bleef Carlo nog wat verlegen.

herfst bruiloft bruidegommen bos - 005  bruidegommen gooien met bladeren in herfst bos bruiloft

herfst bruiloft bruidegommen bos - 007

Relax! Trek je schoenen en sokken lekker uit en ga pootje baden … daar zitten ze dan op een bruggetje. Dat ik bijna in het water viel in een poging de beste hoek te vinden vonden ze wel amusant.

herfst bruiloft bruidegommen bos - 012 herfst bruiloft bruidegommen bos - 010

herfst bruiloft bruidegommen bos - 011

Tijdens het terugwandelen kwamen we een super schattige teckel tegen. Nu kwam ook Carlo eindelijk los! Met de teckel in zijn armen kwam de spontane lach naar boven. Dus natuurlijk mocht het hondje mee op de foto. Ook voor een mooie aparte actiefoto ging ik graag even op de grond liggen. Schattig toch, die oren!!

herfst bruiloft bruidegommen bos - 013 herfst bruiloft bruidegommen bos - 014

herfst bruiloft bruidegommen bos - 015

Wat is jullie favoriete bos of park? Waar is het zó mooi dat je vindt dat ik daar echt een keer moet fotograferen? Laat je tip achter onder dit blog …

Geen berichten

Plaats een bericht