Ghanese bruid in Amsterdam

Ghanese bruid in Amsterdam - tabakspanden graffiti

Ghanese bruid in Amsterdam

Model twee bij die leuke bruidsshoot in Amsterdam was de bloedmooie Gloria, een Ghanese. Dit werd voor mij een uitdaging! Zo’n donkere huid en dan zo’n lichte jurk … lastig fotograferen. De jurk van Victors wedding design staat haar in ieder geval wel prachtig, dat is vast mooi meegenomen.

Eerst even samen met het eerste model, Sandy, op de foto. Ook hiervoor zoeken we naast een klassieke weer een gekke plek. Het wordt op het rokersbankje van ’t Schuim. Eén van de weinige nog overgebleven live muziek café’s van Amsterdam.

Ghanese en Indische bruid in Amsterdam     Ghanese en Indische bruid voor ´t Schuim in Amsterdam

De binnenstad in! We komen geweldige graffiti tegen, dat is een mooi contrast!

ghanese bruid bij graffiti in Amsterdam bruidsshoot Amsterdam copyright Freya Elders-5206 bruidsshoot Amsterdam copyright Freya Elders-5230

Via een straatje met een zeer kleurrijke parkeergarage komen we op de Nieuwezijds Voorburgwal. Hier staat een schattig huisje met een nog leuker bestelwagentje ervoor. Het stadspaleis. Wij maken een paar foto’s en er komt nog iemand naar buiten rennen met haar camera. Jammer dat we geen tijd hebben om hier even wat te drinken.

trouwfotograaf Amsterdam kleurige parkeergarage trouwfotograaf Amsterdam driewieler stadspaleis

Ook in Amsterdam kan je nog verborgen schatten vinden. Een trapportaal in een vervallen pand. Prachtig marmer! Wat een kadootje! We staan hier lekker uit de wind, dus kan heel eventjes het jasje uit.

trouwreportage Amsterdam ghanese bruid met marmeren trap   trouwreportage Amsterdam ghanese bruid met marmeren trap

Het licht in dit portiek was zo ontzettend mooi, nu moest ik wel even wat dichterbij. En profile komt die prachtige lange hals extra mooi uit.

bruidsshoot Amsterdam copyright Freya Elders visagie Linda van Reeven model Gloria Anim

We lopen verder, langs het Amsterdams hisorisch museum. Even later komen we een druk bezochte friettent tegen … maar ja, frietjes eten in een jurk van Victor, dat kan natuurlijk niet!

Bruid bij poort Amsterdams historisch museum       ghanese bruid tussen patat en softijs

Ook met Gloria ga ik naar de Dam. De doedelzakspeler is inmiddels verdwenen, maar nu staat er een koets!! Helemaal perfect natuurlijk voor een sprookjeshuwelijk. Dat vond die koetsier ook – die wilde wel met onze bruid op de foto.

bruidspaar koets Dam Amsterdam   bruidspaar koets Dam Amsterdam

bruid koets Dam Amsterdam

Nog een paar foto’s op de Dam en dan lopen we weer terug richting Singel. We gaan nog stiekem even Magna Plaza in, maar tot mijn verbazing kunnen we rustig fotograferen zonder door bewakers lastig gevallen te worden. Het winkelend publiek stond en liep wel in de weg, maar dat mocht de pret niet drukken!

ghanese bruid amsterdam dam trouwreportage

bruidsshoot Amsterdam copyright Freya Elders-5430 Gloria Anim  ghanese bruid amsterdam magna plaza trouwreportage

We lopen terug naar de Singel. Daar komen we langs een van mijn oude werkplekken – het grote postkantoor. Tenminste, vroeger dan. Nu zit er geloof ik een fitness centrum. Maar de marmeren trap is nog precies hetzelfde, dat is het voordeel van marmer. Hier maken we de laatste foto’s. Ook het broche boeket komt hier goed tot zijn recht.

bruidsshoot Singel Amsterdam copyright Freya Elders

bruidsshoot Amsterdam copyright Freya Elders bruidsmakeup face and art linda van reeven model Gloria Anim broche boeket door bloemenservice nederland

bruidsmakeup face and art linda van reeven model Gloria Anim bruidsshoot Amsterdam copyright Freya Elders bruidsmakeup face and art linda van reeven

Model: Gloria Anim
Model 2: Sandy Dijkshoorn
Bruidsmake-up en bruidskapsel: Linda van Reeven, Face & Art
Trouwjurk en jasje: Victor’s wedding design
Brocheboeket: Bloemenservice Nederland
Café ’t Schuim
Koets: Gerard Rikkelman, Amsterdam Carriages
Driewieler: Stadspaleis

Geen berichten

Plaats een bericht