Bohemian wedding shoot

Bohemian wedding shoot

Een van de dingen die hoog op mijn wensenlijstje stonden was een bohemian wedding. Laat nu deze prachtige styled shoot laatst op mijn pad komen. Annemarie Emod van AnnMariage deed de styling en heeft deze mooie locatie geregeld.

Het begin

Toen ik de ochtend van Halloween op de locatie aankwam was het een feest van herkenning. Hier hadden we de honderdste verjaardag van mijn oma gevierd! Wat leuk om hier weer even te zijn en herinneringen aan mijn oma op te halen. En wat een cadeautje dat het net vandaag fantastisch weer was.

groendomein t wasven Eindhovenvetplantjes bij groendomein t Wasven Eindhovenpompoenen bij groendomein t Wasven Eindhoven

Boven in de boerderij waren ze al druk bezig met de voorbereidingen. Mijn bruid en bruidsmeisje kregen prachtige kapsels en mooie natuurlijk ogende make up. Heel mooi gedaan door Petrine van der Eerden van Wauwkleur en Marleen van Katwijk van Sjiek Haar. Toen dat klaar was hielp Annet Kwantes ze in de mooie japonnen van Het Boudoir. Het trouwkostuum en de kleding van ons bruidsjonkertje kwamen van van Tilburg mode.

bruidsmakeup en bruidskapsel Bohemian vintage wedding shoot

bruidsmeisje kapsel Bohemian vintage wedding shoot

Marlien de Beer zorgde met haar sieraden voor de finishing touch, waar de bloemiste nog een paar bloemen aan toevoegde. De bloemiste, Karrie Mennen, van Bloemenmelodie, had voor een prachtig bruidsboeket gezorgd. Natuurlijk was er ook een klein boeketje voor het bruidsmeisje en corsages voor de bruidegom en het bruidsjonkertje. Ook de tafel en locatie werden van bloemen voorzien.

Bohemian wedding bruidsboeket en drukwerk

bohemian wedding corsage

De bohemian wedding shoot begint

Als modellen was er een gezin met twee kinderen en een hond. Leuk, maar ook een uitdaging, want een jongetje van bijna twee zit natuurlijk niet graag stil. Door hem lekker te laten rennen en heel af en toe even kiekeboe te spelen met zijn speen kregen we het toch allemaal voor elkaar. De dochter vond het wel erg leuk om model te staan. Wat een toppertje! Vader en moeder zijn nog niet getrouwd … zo konden ze mooi even oefenen.

bohemian wedding shoot met bruidsjonker en bruidsmeisje

Gelukkig was wel heel duidelijk te zien dat ze erg veel van elkaar houden.

bohemian wedding shoot bruidspaar

De ceremonie

Sandra Talsma, van Het Jawoord, was onze trouwambtenaar. Ze gaf er een eigen draai aan door een schelp van het eiland waar zij geboren is als ringendrager te gebruiken. Samen met het bruidsmeisje bracht zij deze naar het paar. De trouwringen waren verzorgd door Judigje van Emmerik, wat een prachtige juwelen maakt zij! Na de uitwisseling kon er ook nog getekend worden.

bohemian wedding ceremonie met trouwringen

bohemian wedding ceremonie

Sweettable met bruidstaart

Natuurlijk was er ook een sweettable! Een mooi dressoir met een heerlijke taart, en allemaal ander lekkers. Helaas mochten we niet teveel snoepen. Maar de brownies waren in ieder geval zalig! We konden niet goed kiezen wat we leuker vonden, het dressoir of de ladder. We hebben dus maar allebei gedaan. Al dit heerlijks werd verzorgd door Carolien Profijt van Mammarina.

bohemian wedding sweet table met bruidstaart

bohemian wedding sweettable on ladder

Kapoentjes

Wist je dat lieveheersbeestjes op wit afkomen? Nee, dat wist ik ook niet. Maar wat hebben we veel kapoentjes gezien op deze mooie dag! Het bruidsmeisje vond het geweldig dat er wel tien tegelijk op de zijkant van het prieeltje zaten.

bruidsmeisje met kapoentje lieveheersbeestje

Bohemian wedding table styling

Wat een schitterende tafel hadden Annemarie en haar team gemaakt. Met kleurige lampions en stijlvolle kandelaars, met bloemen en vintage borden. Prachtige bijpassende menukaarten in dezelfde stijl als de uitnodigingen maakten het helemaal af. Deze werden ontworpen door Jo-Anne van der Lelij van Stijlvolle Trouwkaarten.

bohemian wedding table styling

bohemian wedding styled shoot - Styling AnnMariage, welkomstbord kaatje tomaatje, fotografie Trouwfotografie Freya

En wat is er nu mooier wanneer alles er zo prachtig uit ziet om dit ter plekke vast te laten leggen door een live painter? Maaike Krijtenburg was aanwezig, en heeft een mooie impressie gemaakt.

Live painting van je bruiloft door Maaike Krijtenburg
Het was een prachtige dag, met lieve mensen. Een onzekere bruid, die maar bleef zeggen dat ze geen model was maar het zo goed deed!

bohemian bride

Lieve mensen allemaal ontzettend bedankt voor deze mooie dag!

Styling en organisatie – AnnMariage
Locatie – Groendomein Wasven, Eindhoven
Fotografie – Trouwfotografie Freya
Visagie – Wauwkleur
Kapsels – Sjiek Haar
Trouwjapon, bruidsschoenen en japon bruidsmeisje – Het Boudoir, Hoorn
Bruidegoms kostuum en kleding bruidsjonker – Van Tilburg mode
Bloemen – Bloemenmelodie
Sweettable – Mammarina
Trouwringen – Judigje edelsmid
Bruidsieraden – Marlien de Beer
Trouwambtenaar – Sandra Talsma, Het Jawoord
Drukwerk – Stijlvolle Trouwkaarten
Welkomstbord op pallet – Kaatje Tomaatje
Live painting – Maaikes Live Painting
Modellen – Jan, Nienke, Elise en Eden

Geen berichten

Plaats een bericht